04-11-2019 Tarihli Meclis Gündemi

KASIM AYI TOPLANTI GÜNDEMİ

Tarih    :  04.11.2019

1. Belediyemiz ile Babadağ Belediyesi arasında  kardeş kent ilişkisi kurulması.
  2. Belediyemizin 2020-2024 yıllarını kapsayan 5 yıllık imar programını imar kanununun 10. maddesine göre görüşülmesi.
  3. İnşaat Mühendisler Odası  İzmir Şubesi ile Kurumumuz arasında  “Beyaz Baretli Kadınlar” projesi kapsamında protokol yapılması için Belediye Başkanına yetki verilmesi.
  4. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün gider bütçesine aktarma yapılması.
  5. Korutürk Mahallesi, Vali Hüseyin Öğütçen Caddesi No:53/1 adresinde Belediyemize ait Kent Spor Sahası içinde bulunan tenis kort ve tesislerinin Agamemnon Termal Turizm Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ne ayni sermaye olarak  konulması.
  6. Teleferik Mahallesi Pınar Sokak ile Metin Oktay Sokak kesişimindeki park içerisinde Pınar Sokak No:2/1 adresinde 39,41m² teras alanı,  3,33’er m² lik 2 adet wc bulunan ve Belediyemize ait 12,45m²lik büfenin Agamemnon Termal Turizm Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ne ayni sermaye olarak  konulması.
  7. Agamemnon Termal Turizm Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin faaliyet koluna Anaokulu-Kreş işletmesinin işlenmesi.