02-12-2019 Tarihli Meclis Gündemi

ARALIK AYI TOPLANTI GÜNDEMİ

Tarih    :  02/12/2019

Saat      :  16: 00

1. Bir Avukat, bir Şehir Plancısı ve 4 Mühendis olmak üzere altı sözleşmeli personelin sözleşme sürelerinin yenilenmesi ve ücretlerinin belirlenmesi.

1. 2020 yılına ait Geçici İşçi Vize Cetvelinin onaylanması.

3- Uluslararası Staj Programı 2017-3-TR01-KA205-048474 nolu projemiz kapsamında, 5 Ocak-20 Şubat tarihleri arasında Staj Programına katılacak katılımcılara Hizmet Pasaportu verilmesi.

1. İmar Komisyonundan gelen, Belediyemizin 2020-2024 yıllarını kapsayan 5 yıllık İmar Programı
  2. Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün Gider Bütçesine aktarma yapılması.
  3. Plan Bütçe ve Hukuk Komisyonundan gelen, Korutürk Mahallesi Vali Hüseyin Öğütçen Caddesi No:53/1 adresinde Belediyemize ait Kent Spor Sahası içerisinde bulunan Tenis Kort ve Tesislerinin Agamemnon Termal Turizm Elektirik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ne ayni sermaye olarak konulması.
  4. Plan Bütçe ve Hukuk Komisyonundan gelen, Teleferik Mahallesi Pınar Sokak ile Metin Oktay Sokak kesişimindeki park içerisinde Pınar Sokak 2/1 adresinde 39,41m²’lik 2 adet wc bulunan ve Belediyemize ait 12,45 m²’lik Büfenin Agamemnon Termal Turizm Elektirik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ne ayni sermaye olarak konulması.